Upgrade sistem de răcire-încălzire pentru un centru comercial

Clientul nostru, un centru comercial în mijlocul unei zone rezidențiale, avea nevoie de un upgrade de răcire-încălzire care să ia în considerare locația sa și să realizeze reducerea zgomotului în turnurile de răcire pentru a îmbunătăți protecția mediului.

Situatia:

Numărul clădirilor rezidențiale a crescut în ultimii 10 ani în jurul zonei acestui centru comercial, prin urmare nivelul de zgomot generat de turnurile de răcire axiale a devenit un subiect important. Întrucât clientul nostru final face parte dintr-un grup activ de mediu și este extrem de orientat spre bunăstarea oamenilor, acesta a solicitat sprijinul Consultech.

Soluția noastră:

Toate schimbătoarele de căldură cu plăci – bucla turnului de răcire, bucla stației de încălzire – au fost înlocuite pentru a crește capacitatea totală. În plus, oferit clientului opțiunea de primire notificări cu privire la nivelul de zgomot în timpul nopții și dimineața devreme.

Într-o muncă de o noapte, o mică echipă de service tehnic a instalat amortizoare de ieșire pentru turnurile de răcire a ventilatorului axial și a modificat conexiunile electrice, obținând o reducere a zgomotului de peste 12 dB. O altă echipă mai mare de servicii tehnice a deconectat PHE-ul existent, le-a eliminat, a instalat noul PHE și le-a pus în funcțiune cu succes înainte de dimineața următoare, permițând astfel centrului comercial să funcționeze fără nicio interferență în programul lor zilnic de lucru.

Produse Recomandate

Produse / soluții similare care pot fi utilizate în situații similare:

Vezi mai multe detalii aici.