Termeni și condiții

Prezentul document descrie termenii și condițiile în care site-ul www.ewk.ro va fi accesat, precum și recomandările sau limitările interacțiunii dintre dumneavoastră, în calitate de vizitator, și site-ul menționat.

Articolul 1. Identitatea operatorului

1.1. Prezentul site, aflat la adresa www.ewk.ro, este în grija și administrarea CONSULTECH INDUSTRIAL SUPPLIES S.R.L., denumită în continuare operator sau Consultech, cu sediul în București, Sectorul 1, Piața Montreal Nr. 10, Etaj 3, având codul unic de înregistrare 31364907, înregistrată la registrul comerțului sub Nr. J40/1024/2014.

Articolul 2. Termeni folosiți

2.1. Operator – este persoana juridică de naționalitate română cu datele de identificare menționate în Articolul 1.

2.2. Site – se referă la toate informațiile, imaginile, graficele, logo-ul, datele de contact și orice altă informație disponibilă, indiferent de formatul în care se află, prin intermediul protocolului HTTP sau HTTPS, cu ajutorul unui browser (e.g. Chrome, Firefox, Safari etc.), aflate la adresa web www.ewk.ro.

2.3. Vizitator – se referă la orice persoană fizică care accesează site-ul menționat la Art. 2.2.

2.4. Conținut – se referă la toate și la oricare dintre informațiile prezente în site, sub orice formă s-ar afla, menționând ca exemple: imagini, texte, date numerice cantitative, exemple, studii de caz.

Articolul 3. Condiții de folosire ale site-ului

3.1. Accesând acest site, prin orice mijloace tehnice de accesare și din orice locație fizică, declarați că ați citit și că sunteți de acord cu prevederile prezentului document. Pentru consultări viitoare, puteți salva pe discul dispozitivului dumneavoastră o copie a acestui document.

3.2. Accesare site-ului se face numai cu scopul de a vă informa ori de a ne contacta. Informarea se poate face cu scopul de a determina dacă o colaborare cu operatorul este oportună sau în cazul în există deja o colaborare și doriți informații actualizate. Prin excepție de la acest articol, furnizorii sau partenerii contractuali ai operatorului pot avea scopuri suplimentare și limitări specifice, în funcție de natura colaborării și a contractului dintre părți.

3.3. Operatorul își rezervă dreptul să modifice prezentul document în orice moment, fără notificare prealabilă și cu efect imediat.

3.4. Deși depunem toate eforturile rezonabile ca informațiile prezente în site să fie corecte și actualizate, există posibilitatea ca în conținutul acestuia să existe erori. Site-ul va fi folosit așa cum iar utilizatorul se obligă să depună toate diligențele necesare pentru a determina dacă informațiile și datele prezentate sunt corecte și reflectă realitatea.

3.5. Niciuna dintre informațiile prezente în site, indiferent de formatul în care s-ar afla, nu creează nicio obligație pentru operator. Acestea sunt cu titlu orientativ.

3.6. Accesarea site-ului se face pe propria răspundere a vizitatorului.

3.7. Nu aveți dreptul să reproduceți ori să copiați conținutul site-ului, în tot sau în parte, cu excepția cazului în care scopul avut se înscrie în mențiunile articolului 3.2.. De asemenea, nu aveți dreptul să publicați informațiile și materialele prezente în site, la nicio adresă de internet, fără acordul scris al unui reprezentant autorizat al operatorului.

3.8. Dacă aveți îndoieli cu privire la funcționarea normală a site-ului, vă sfătuim să ieșiți de îndată de pe acesta și să ne contactați telefonic.

3.9. Orice operațiune sau interacțiune cu site-ul care depășește ori este contrară dispozițiilor din Articolul 3.2. este considerată o faptă ilicită și poate atrage răspunderea delictuală a vizitatorului în cauză, conform prevederilor codului civil în vigoare.

3.10. Operatorul prezintă informațiile din site cu bună credință și se așteaptă ca toate informațiile prezente în site să fie folosite de vizitatori tot cu bună credință.

Articolul 4. Confidențialitatea datelor

4.1. Prelucrarea datelor cu caracter personal, atât cele pe care ni le veți trimite cât și cele pe care le putem obține în urma analizei vizitei dumneavoastră, se va face conform Politicii de confidențialitate.

Articolul 5. Date de contact

Date actualizate de contact pot fi regăsite în secțiunea din site cu același nume. În cazul în care din orice motive acea secțiune nu poate fi accesată sau este indisponibilă temporar, aveți mai jos câteva date de contact.

Adresă de email: office@ewk.ro . Telefon: +40.371.152.998 sau +40.372.899. 638. Alternativ, ne puteți scrie pe adresa sediului nostru, anume Piața Montreal Nr. 10, Etaj 3, Sector 1, București.