HOME / DESPRE NOI

EWK, experiență, leadership și talent

EWK este o companie națională și internațională, care produce, instalează și asigură mentenanță pentru produse de răcire.

Cea mai avansată tehnologie pentru turnuri de răcire

EWK proiectează și produce turnuri de răcire, condensatori de evaporare și echipamente adiabatice adecvate pentru toate tipurile de instalații industriale și de climatizare, dintr-o mare varietate de sectoare.

Indiferent dacă vă interesează să faceți economie, impactul asupra mediului sau o schimbare a capacității de răcire, EWK poate găsi o soluție care să răspundă nevoilor dvs.

EWK oferă soluții de design pentru toate tipurile de proiecte

Datorită designului modular, EWK poate găsi soluții cu cele mai eficiente mijloace de răcire, răspunzând celor mai exigente nevoi ale clienților, chiar și pentru spații înguste.

ISTORICUL EWK

În 1957, a fost construit primul turn de răcire din poliester armat cu fibră de sticlă în Lindau (Germania), în incinta SULZER. În 1962, a fost fabricat primul turn de răcire în fabrica noastră de la Algete (Spania).

În 2001, SULZER a făcut o ofertă de preluare către conducerea EWK, cu păstrarea locației, designului și personalului de la multinaționala suedeză.

În 2012, EWK și-a mărit instalațiile, mutând fabrica la Fuente el Saz (Madrid), cu o suprafață de producție de peste 4.000 m2 și 3.000 m2 pentru spațiul de depozitare.

VALORILE NOASTRE

  • Angajamentul față de mediu, aplicând cele mai înalte standarde pentru a economisi apă și energie.
  • Cea mai bună performanță și calitate optimă pentru toate produsele noastre.
  • Ultimele îmbunătățiri tehnologice sunt dezvoltate de biroul nostru tehnic.
  • Industrializarea 4.0 se regăsește în automatizare și monitorizare, adăugând valoare lanțului de aprovizionare.
  • Versatilitatea cu care ne adaptăm la nevoile clienților, inclusiv accesorii pentru reducerea cheltuielilor operaționale, reducerea zgomotului și creșterea siguranței.