Statia de purine Valpuren Sener

Statia de purine Valpuren Sener


Statie de tratare si uscare a reziduurilor animale in Consuegra, Toledo

SENER INGENIERIA Y SISTEMAS a ales EWK EQUIPOS DE REFRIGERACION, S.A. pentru furnizarea turnurilor de racire a celor doua statii de tratare a reziduurilor animale pe care VALPUREN le are in Polan si Consuegra. EWK EQUIPOS DE REFRIGERACION, S.A., tinand cont de echipamentele montate in statii similare, a propus solutii deja verificate si cu un randament excelent.

Statiile de tratare a reziduurilor animale sunt in general murdare si corozive, ceea ce afecteaza atat randamentul cat si durata de viata a echipamentelor. Pentru a rezolva aceasta problema s-a optat pentru o solutie standard din catalogul turnurilor cu tragere indusa autoportanta cu carcasa de poliester armat cu fibra de sticla. Modelul ales a fost EWK 1800/15 SP, turn deschis cu umplutura SPLASH. Aceste dispozitive sunt construite doar cu elemente inoxidabile. Umplutura SPLASH suporta un grad ridicat de murdarie fara a pierde din randament si are o durata de viata mare, permitand o curatire usoara si rapida.

S-a studiat posibilitatea de a introduce apa condensata in turnuri. Pentru aceasta, s-a realizat o mica modificare la sistemul de distributie a apei la doua dintre ele, usurand astfel diluarea condensurilor cu restul apei de racire. Acest lucru a fost posibil datorita flexibilitatii in procesul de fabricatie al EWK EQUIPOS DE REFRIGERACION, S.A., care permite adaptarea echipamentelor standard la proiectele clientilor.

Unul dintre avantajele acestor echipamente este pre-montarea care are loc in fabrica, reducandu-se astfel timpul de montare la fata locului. De asemenea, sunt usor de curatat si de intretinut, elementele interne ale echipamentelor fiind inlocuite simplu si rapid.

Anul de instalare: 2008

Putere disipata: 12.360 Kw.

Modele instalate: 4 x EWK 1800/15-ST

Referinte asemanatoare

Poza Centrala pe baza de Biomasa in Corduentes 1
Centrala Electrica pe baza de Biomasa de reziduuri forestiere

Centrala pe baza de Biomasa in Corduentes

Poza Statie de cogenerare HOLMEN PAPER 1
Extindere si economie energetica la statia de cogenerare HOLMEN PAPER

Statie de cogenerare HOLMEN PAPER

Poza Instalatie de Cogenerare Distilare DYC 1
Fabrica de Cogenerare pentru Distileriile DYC in Eresma (Segovia)

Instalatie de Cogenerare Distilare DYC

Poza Centrala nucleara Tricastin (Franta) 1
Centrala Nucleara din EURODIF in Tricastin (Franta)

Centrala nucleara Tricastin (Franta)